Nes kommune

  Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Klimarock i Hemsedal

Vil du eller gruppa di være med og bidra? Vi ønsker alle sceneinnslag som har vært med på UKM i Ål, Hol, Gol, Nes, Flå og Hemsedal spesielt velkomne - både sang, musikk, dans og band!

Hemsedal kultursal
Fredag 22. mars kl 19:00 - 23:00

Denne konserten er arrangert av og for ungdom i Hallingdal. Hemsedal Natur og Ungdom er arrangør, og dette er et gratis arrangement der alle er hjerteleg velkommen!

Hemsedal UKM hjelper oss med den tekniske avviklingen av arrangementet, og vi ønsker alle sceneinnslag som har vært med på UKM i Ål, Hol, Gol, Nes, Flå og Hemsedal spesielt velkommen - både sang, musikk, dans og band!

VIL DU ELLER GRUPPA DI VÆRE MED OG BIDRA?
Ta kontakt med Tori Snerte i Hemsedal UKM på tlf. 97 52 49 42 eller tsnerte@online.no. Ho hjelper oss med å koordinere prøveplan og programinnslag. Førstemann til mølla!

Som en del av klimastreik-aktivitetene på dagtid rigger og pynter vi kultursalen. Det blir sceneprøver og tekniske prøver etter oppsatt plan klokka 13:30 til 18:30 samme dag.

Kiosken i kultursalen kommer til å være åpen hele kvelden, og det vil også bli mulig å kjøpe seg noe å bite i. Ta med kontanter - eller Vipps.

Her er link til Klimarock-arrangementet på FB

Hjerteleg velkommen!
Hemsedal Natur og Ungdom