Innskriving til 1. klasse i grunnskolen

Alle foresatte som har barn som skal begynne ved Nes barneskole august 2019, skal ha mottatt vedtak om innskriving i november.

Dette gjelder barn født 2013 og eventuelle barn med vedtak om utsatt skolestart.

I dette vedtaket vil det blant annet bli gitt melding om at barnet er skrevet inn ved Nes barneskole.  At vedtaket sendes ut uten forutgående søknad, er en endret rutine som ble iverksatt fra forrige skoleår. Vedtaket sendes som hovedregel ut elektronisk, men til de som ikke mottar brev elektronisk sendes det til adresse oppgitt i folkeregisteret.

Foresatte som ikke har mottatt brev med vedtak fra skolen og elever som flytter til kommunen i tida fram mot skolestart, må bruke elektronisk skjema her på hjemmesiden til kommunen. Dette for at alle elever som skal begynne i 1. klasse ved Nes barneskole skal få vedtak om innskriving. Eventuelle spørsmål kan rettes til servicetorget i kommunen.

Grunnskole innmelding 1. trinn

Hjemmene vil få tilsendt informasjon om besøk på skolen for barna og om foreldremøte i løpet av vårhalvåret.

Vi ønsker nye elever hjertelig velkommen!