I skoletoppen med kompetente lærere

KOMMUNEBAROMETERET: Med enda flere kompetente lærere har Nes klatret inn på 3. plassen bak Tolga og Sirdal på Skolebarometeret.

Kommunalsjef for oppvekst og kultur i Nes Hanne Brunborg. Foto: Magnus Knutsen Bjørke

Kommunebarometeret er en måling som publiseres av Kommunal Rapport hvert år. Barometeret består av 12 ulike sektorer, med forskjellig vekt. Grunnskole og pleie og omsorg er viktigst, fulgt av barnevern, barnehage og økonomi. Disse sektorene utgjør 70 prosent av barometeret samlet.

I 2019 er Nes kommune rangert som nr. 13 av totalt 422 kommuner (nr. 44 i 2018). På grunnskole er vi vurdert som den tredje beste kommunen i landet! Vi har all grunn til å være stolte av målingene som framkommer av Kommunebarometeret i 2019! Nes kommune blir vurdert til å være blant de 3% beste kommunene i landet.

I skoletoppen med kompetente lærere.pdf

Oversikten over hvordan Nes kommune kommer ut i totaltabellen i Kommunebarometeret 2019

Barnehage 79
Barnevern 123