Min side  Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Hvem fortjener kulturprisen for 2019?

Kulturprisen har som formål å fremme kulturarbeid i Nes kommune både når det gjelder kvalitet og kvantitet.

Prisvinner kan være enkeltpersoner, institusjoner, organisasjoner og grupper som har vist/viser evne og vilje til å yte kulturinnsats ut over det vanlige.

Profesjonelle og amatørkulturarbeidere har samme mulighet til å få kulturprisen.

Offentlig ansatte innen kultursektoren (inkl. kulturskolen) i Nes kommune kan ikke tildeles prisen for sitt arbeid som offentlig ansatt. Ingen kan få prisen mer enn en gang.

Prisen består av et kunstnerisk arbeid og et diplom.

Forslag med begrunnelse på kandidat til årets kulturpris sendes til Nes kommune, Kulturenheten, 3540 Nesbyen eller til e-postadresse: postmottak@nes-bu.kommune.no  Forslag må være kulturenheten i hende senest 26. november 2019.