Min side  Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Besiktigelse og oppmåling av eiendommer

Kommunen jobber nå med besiktigelse og oppmåling av eiendommer i forbindelse med innføring av eiendomsskatt i hele kommunen.

Arbeidet på boligeiendommer er i ferd med å avsluttes, og hytteområdene er påbegynt. Det er områdene Saupeset, Foss, Volelie, Skålsrudstølen, Myking, Grønhovd, Bruset, samt Liemarka, Buvatn Øst og Langevatn som vil tas først, og arbeidet vil pågå i dette området i perioden uke 30 – 38, dvs. til midten av september.

Oppmåling av eiendommen foregår ved at takstpersonale befarer bygningene på eiendommen, måler opp bygningene utvendig, samt noterer antall etasjer og antatt alder. Det tas minimum 2 bilder av hver eiendom/bygning, noen ganger flere. Før det skrives ut eiendomsskatt vil eier få et brev hvor dataene som er registrert blir forelagt eier.

Ved ytterligere spørsmål ta kontakt med servicetorget på telefon 32 68 30 00.

Ønsker du å være til stede når eiendommen din skal besiktiges for eiendomsskatt?

Oppgi ditt navn, telefonnummer samt gårds og bruksnummer for eiendommen det gjelder.

Servicetorget tlf. 32 06 83 00 e-post, servicetorget@nes-bu.kommune.no
eller Arnstein Matheson på e-post, arnstein.matheson@nes-bu.kommune.no