Aktivitetsledere

Nes kommune søker etter 3 aktivitetsledere til gratis aktivitetsuke for barn fra Nes 12. – 16. august.

Aktivitetsuka skal gi inntil 30 barn i alder ca 10-12 år en aktiv og positiv opplevelse som de aldri glemmer!

Det er laget et program med ulike aktiviteter. Vi trenger gode medhjelpere til å være med barnegruppa når dette gjennomføres, gjerne deg som har interesse for eller erfaring med barn og friluftsliv.

Du må kunne svømme og helst være over 20 år. Fint om du også har hatt opplæring i førstehjelp.

Ønsker du å tjene noen ekstra kroner før studiene begynner eller har andre muligheter til å bidra til en morsom uke, ta kontakt med Nes kommune v/kommunalsjef Hanne Brunborg på tlf: 996 96 480 eller send en søknad til: postmottak@nes-bu.kommune.no snarest mulig.

Kommunal lønn og andre vilkår gjelder. Politiattest må framlegges før tiltredelse.