Takk for møblene

Vi ønsker å takke bidragsyterne for de flotte, nye møblene vi har fått på venteværelset til Nesbyen legesenter.

Fra venstre Asbjørn Lein, Nes pensjonistforening, Marit Mikkelsplass, Eivind L. Jensen, LHL og Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne, Torill Thømt, Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne og Aasta Teigen, LHL

Legesenteret har lenge hatt lave og «slitne» møbler på venterommet. Pasientene har hatt problemer med å komme seg opp av stolene, og møblene har ikke vært pene å se på.

Dette ville Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne gjøre noe med, og vi fikk forespørsel om vi kunne motta en slik gave. Med Torill Thømt og Eivind Jensen i spissen, satte de i gang en «kronerulling» blant flere foreninger i Nes. Blant annet har LHL og Nes pensjonistforening vært med på spleiselaget.

Resultatet er vi veldig fornøyde med. Møblene er gode å sitte i, lette å komme seg opp av og også svært stilige.

Vi er veldig takknemlige for gaven og det initiativet som ble tatt.

Hilsen Marit Mikkelsplass
Tjenesteleder avdeling Helse og forebygging.