Prosjektleder er valgt til «Nesfjellene til Sentrum»

LederFokus v/Osmund Ueland vant konkurransen.

Nesfjellet har de siste årene hatt en sterk utvikling, med tilstrømning av stadig nye «hyttenesninger» som oppdager Nesfjellets kvaliteter og muligheter. Aktiviteter som langrennsløyper, alpinsenteret, golfbanen, sykkelstier samt et koordinert og helhetlig samarbeid mellom flere sentrale aktører, er viktige årsaker til dette. Det pågår for tiden arbeid med å styrke Nesfjellet som merkevare, utvide alpinsenteret, utvikle nye sykkel- og gangstier samt øvrige aktivitets- og rekreasjonsområder.

Sentrumsområdene i Nes har ikke hatt samme utvikling som fjellområdene, og lite fornyelse har skjedd i sentrum de siste 20 år.

Kommunestyret i Nes har vedtatt å gjennomføre prosjektet «Nesfjellene til sentrum» med følgende visjon:

Nesbyen: Et levende og attraktivt sentrum, hvor det er godt å bo, leve og arbeide, der hytteeiere trives og handler.

Prosjektets målsetninger er:

• Økt omsetning i næringslivet og økt lønnsomhet for næringsdrivende og kommunen.
  • Økt attraktivitet, flere arbeidsplasser, økt tilflytning og positivt omdømme.

Prosjektet skal gjennomføres i 2017.

Styringsgruppen har engasjert Innkjøpskontoret AS til å gjennomføre konkurranse om valg av prosjektleder etter lov om offentlig anskaffelse.

LederFokus v/Osmund Ueland vant konkurransen. Og tar stafettpinnen videre i prosjektet.

For styringsgruppen «Nesfjellene til sentrum»
Helge Rustand
Leder av styringsgruppen