Nes kommune anbefaler skøytebanen på Sahara

Siden det er dårlig med snø og skiforhold i Nes anbefales det en tur på Skøytebanen på Sahara.

Det har vært veldig gode forhold der frem til i forrige uke, men mildværet før helgen førte til at det ble liggende igjen våt snø/sørpe i hauger stedvis på banen. Dette ble ikke rettet opp før kulda satte inn og det er nå blitt til isete hauger/hindringer på banen som gjør at banen er blitt noe mindre enn vanlig.

Vedlikehold av banen er basert på dugnad  og har frem til nå  vært utført av noen få familier. Vedlikeholdet utføres etter beste evne, men alle som bruker banen må bidra.

Det er viktig å måke helt ut til kantene (helst få snøen over kanten og ut av banen). Banen bør være så fin når den forlates, som det ønskes den skal være når dere kommer dit. Spesielt ved mildvær er dette viktig.

Det jobbes nå med en løsning for å utbedre banen slik at vi får den tilbake i full størrelse igjen.

Håper å se mange barn og voksne med og uten skøyter på Sahara videre utover vinteren!