Lang og tro tjeneste i Nes kommune

Vi har markering hvert andre år og denne gangen hadde vi 17 jubilanter som feiret 25 år, og en jubilant med 40 års fartstid.

HEDER FOR LANG OG TRO TJENESTE I NES KOMMUNE

Det var en fin markering i hyggelige omgivelser for medarbeiderne våre den 7/3-17 på Hagaled Gjestegård. Det ble servert småmat med tilbehør, kaffe og bløtkake. Som takk for lang og tro tjeneste fikk de utdelt rose og gavekort.

Første rekke fra venstre: jubilantene Kjersti Rylandsholm, Else S. Tandberg, Borghild B. Høva, Sonja Merødningen og Dagny Venedokken.

Andre rekke fra venstre: rådmann Torbjørn Hansen, jubilantene Stein Kåre Evjen, Ellen Marie Tørrisplass, Nina H. Sjong, Eva Gullingsrud, Wenke Christophersen, Bente Kolstadbråten, Toril Gaptjern og Geir Garthus, personalsjef Aud Helen Solberg og ordfører Tore Haraldset.

Jubilanter som ikke var tilstede: Turid E. M. Høva, Ole Jørgen Hallingstad, Solveig Nørstebø, Reidun Thon og Anne Lise Hjulstad.

Vi gratulerer alle jubilantene!